Naredi sam - Okrasna deska za rezanje

Naredi sam

Naredi sam - Okrasna deska za rezanje blog

01.08.2017
Deli zapis:
Naredi sam - Okrasna deska za rezanje

Obe s sestro zelo radi ustvarjava, sami izdelujeva darila ter vsako dekoracijo v domu po svoje spremeniva, kar se verjetno vidi že iz najinih objav in izdelkov. Če se tudi ti lahko najdeš v tem zapisu, bo današnji blog kot nalašč zate.

Tokrat ti želiva bolj podrobno predstaviti enega izmed izdelkov, ki ga najdeš v spletni trgovini in sicer DIY okrasni deski za rezanje (https://www.trgovinca.com/diy/izdelki-ki-jih-naredite-sami/diy---deski-za-rezanje).

Velikokrat na spletu najdemo DIY zapis ali video, za zelo lep izdelek, ko pa se zadeve lotimo sami ugotovimo, da je končni izdelek grd in prav nič podoben prekrasnemu izdelku na sliki. Da ti pokažemo, da v tem primeru ni tako in da za izdelavo ne rabiš biti vrhunski umetnik, sva posneli kratek video, v katerem lahko vidiš kako postopek izpeljati. Obenem se v paketku nahajajo res prav vse stvari, ki jih potrebuješ za izdelavo.

Zagotovo ne obstaja nobena kuhinja, ki ne bi imela vsaj ene lesene deske. Sama hrano na mizo pogosto postrežem na leseni deski, še posebno kadar gre za mali narezek ali kaj podobnega, te pa so po navadi vse enake, razlikujejo se le po vrsti lesa, velikosti in mali spremembi oblike.

Ta DIY deska na srečo ne spada mednje, saj jo najprej po lastnih željah pobarvamo s črno, nato pa nanjo s priloženim pisalom napišemo karkoli želimo. Najbolj pri njej pa mi je všeč, da napis lahko zbrišemo in ga torej glede na priložnost spreminjamo.

V paketu sta dve leseni deski, ena manjša in ena velika. Seveda ni nobenega pravila, kako ju uporabiti. Glede na to, da je pri manjši zraven tudi trakec, se verjetno lepše poda kot dekoracija v kuhinji, večjo pa lahko uporabiš za postrežbo hrane.

Midve sva se dela lotili takole:

1. Najprej sva iz škatle vzeli navodila in jih podrobno prebrali.

2. Desko sva pobrusili in jo nato obrisali s papirnato brisačko.

3. Robove pobarvane površine sva označili z washi trakom.

4. S črno priloženo barvo sva desko pobarvali.

5. Počakali sva nekaj časa, da se barva posuši.

6. Desko sva okrasili in nanjo napisali "Dober tek".


Vse našteto, pa si sedaj poglej še v kratkem videu: Če ti je DIY/Naredi sam paket všeč ali pa meniš, da bi bilo to odlično darilo za tvoje bližnje ali dobro prijateljico, ga lahko najdeš na: https://www.trgovinca.com/diy/izdelki-ki-jih-naredite-sami/diy---deski-za-rezanje. Ker je izdelava zelo enostavna, lahko zraven vključite tudi svoje otroke in tako ustvarjate skupaj.

Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Bplanet d.o.o.
Tržaška c. 539
1351 Brezovica

Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Plačilna sredstva:
Visa master card maestro american express diners paypal
Spremljajte nas:
facebook instagram pinterest
© 2017 Bplanet d.o.o. Vse pravice pridržane.