Kartice za fotografiranje dojenčka - deklice

Natisni si

Kartice za fotografiranje dojenčka - deklice blog

25.06.2017
Deli zapis:
Kartice za fotografiranje dojenčka - deklice

Čas tako hitro teče mimo nas. Moj sinko je bil ravnokar dojenček, tista mala kepica, ki je tako radovedno gleda v svet, si tako želela samostojnosti in tega da bo "velik fant". Danes pa že prve šolske počitnice, lupček pred šolo že odpade, še raje ima, če ga pustim 20m od šolskih vrat, da prijatelji mislijo, da je prišel sam :P hja ...

7 let nazaj, ko sem sama imela doma dojenčka, kartice za fotografiranje še niso bile popularne. Na mojo veliko žalost, saj bi danes verjetno imela še kakšno fotografijo in lep spominček več.

Da tudi ti ne bi zamudila dodatne priložnosti za fotografiranje svoje male štručke :) delim s tabo kartice za fotografiranje dojenčka. Tokrat so kartice namenjene malim lepotičkam, obljubim pa da pridejo na vrsto tudi fantki. :)

V zbirki je 24 kartic, ki si jih lahko brezplačno preneseš na spodnji povezavi.

Kartice so dobra izbira tudi za skromno darilce ob rojstvu dojenčka. Lahko pa dodate še kakšno malenkost iz ponudbe Trgovince ;) Zavihek OTROŠKA SOBA ;)Kartice lahko brezplačno preneseš z vnosom email naslova in nato preprostim klikom na gumb Brezplačen prenos. (SPLOŠNI POGOJI)

Prenos se bo začel samodejno. Datoteko pa ponavadi najdeš v mapi "prenosi" na svojem računalniku.

Namig: Priporočam tisk na foto papir. Kartice so v .zip formatu, zato priporočam prenos na računalniku.Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Bplanet d.o.o.
Tržaška c. 539
1351 Brezovica

Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Plačilna sredstva:
Visa master card maestro american express diners paypal
Spremljajte nas:
facebook instagram pinterest
© 2017 Bplanet d.o.o. Vse pravice pridržane.