Vabilo na rojstni dan - predloga poletna zabava

Natisni si

Vabilo na rojstni dan - predloga poletna zabava blog

19.06.2017
Deli zapis:
Vabilo na rojstni dan - predloga poletna zabava

Končno je tu poletje. Čas morja, piknikov, zabav zunaj in sladoleda. Oh kako si želim takega praznovanja rojstnega dne mojega sina. Igranje zunaj, sladoled, vodni balončki, tekanje naokoli v kopalkah, ...

Ampak, ker je rojen decembra je to malce težje izvedljivo :P

Pred časom me je prijateljica vprašala, kje lahko najde kakšno lepo poletno vabilo na rojstni dan. Preiskala sem pinterest in ugotovila, da ni skoraj nič brezplačnih kjut vabilc. In potem me zasrbijo prsti,... odprem Illustrator in se lotim risanja vabila. Sem ena tistih čudakinj/srečnic, ki uživa v svojem delu in sem z veseljem za hobi naredila vabilo, ki ga danes delim tudi z vami.


Vabilo za rojstni dan lahko brezplačno preneseš z vnosom email naslova in nato preprostim klikom na gumb Brezplačen prenos. (SPLOŠNI POGOJI)

Datoteko odpri v Adobe Acrobat Readerju (če ga nimaš naloženega na svojem računalniku si ga lahko brezplačno preneseš) in s klikom na polje, kjer je predviden prostor za napis, vpiši željeno besedilo.

(Na sodobnejših brskalnikih in računalnikih morda prenosa Acrobat Readerja ne bo potreben in bo brez težav delovalo v običajnem programu za ogled .pdf datotek. V primeru, da ne uspe, pa le prenesi predlagan program.)

Pomoč pri urejanju .pdf datoteke se nahaja TUKAJ.

Namig: Vabilo je izdelano za print na a4 format, v nastavitvah tiskanja pa lahko vabilo natisneš na manjši format (jaz sem ga natisnila na fotopapir 9x13cm).

Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Bplanet d.o.o.
Tržaška c. 539
1351 Brezovica

Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Plačilna sredstva:
Visa master card maestro american express diners paypal
Spremljajte nas:
facebook instagram pinterest
© 2017 Bplanet d.o.o. Vse pravice pridržane.