Plakat za fantke - Bodi pogumen mali moj

Natisni si

Plakat za fantke - Bodi pogumen mali moj blog

05.07.2017
Deli zapis:
Plakat za fantke - Bodi pogumen mali moj

Ker moj blog spremlja čedalje več mladih mamic in so bile zadnje objave namenjene večinoma deklicam, sem se odločila, da dodam še kakšno fantovsko ;)

Mamice fantkov veste, da je opremljanje fantovskih sobic zahtevna naloga. V poplavi minjonov, spidermanov in ostalih skomercializiranih junakov je zelo težko najti kaj nežnega in ne modrega :P Sama obožujem nežen skandinavski stil, kombinacija bele in svetlega lesa. Ko sem sama opremljala sobico svojega fantka, sem praktično vse morala naročiti iz tujine, ker v Sloveniji estetskih nežnih dekoracij, praktično nisem našla. Mogoče kakšno zadevco v Ikei, ampak ko nekaj kupiš v Ikei ima enako dekoracije še nekaj milijonov otrok ;) Danes se trg na srečo spreminja in tudi k nam zaide kakšna Trgovinca ;) ki ponuja kaj drugačnega od komercialnih junakov. 

Danes z vami delim malo bolj skandinavsko obarvano dekoracijo z napisom "Bodi pogumen mali moj", z njo se zelo lepo ujema lesen okvirček, ki ga lahko naročiš TUKAJ.


Plakat lahko brezplačno preneseš z vnosom email naslova in nato preprostim klikom na gumb Brezplačen prenos. (SPLOŠNI POGOJI)

Namig: Plakat je narejen za A4 format. Z nastavitvijo na tiskalniku, pa ga lahko natisneš tudi na manjšo dimenzijo. Priporočam tisk na foto papir ;)


Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Bplanet d.o.o.
Tržaška c. 539
1351 Brezovica

Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Plačilna sredstva:
Visa master card maestro american express diners paypal
Spremljajte nas:
facebook instagram pinterest
© 2017 Bplanet d.o.o. Vse pravice pridržane.