Fit planer

Natisni si

Fit planer blog

15.10.2017
Deli zapis:
Fit planer

Vsaka oseba ima v glavi sliko svoje popolne postave. Pri fantih je to po navadi izklesan trebušček in roke, pri ženskah pa je v zadnjih nekaj letih predvsem želja po oblikovani zadnjici. Smešno mi je, kako po koncu vsake zime, veliko žensk kot tudi moški začnejo svoje telo pripravljati za poletje. Kar naenkrat vsa socialna omrežja preplavijo slike iz fitnesa ter narave in vsi se začnejo intenzivno ukvarjati s športom za dober izgled v kopalkah. Namesto, da bi na šport in zdravo prehrano gledali iz stališča samega zdravja, je vse osredotočeno zgolj na izgled na plaži.


Da bi spodbudile športno aktivnost in zdrav način prehranjevanja in pa uspešnejše doseganje ciljev tudi v zimskem obdobju, sploh pa ker verjameva, da je vsak z voljo sposoben priti do svoje popolne postave oz. doseči svoj cilj, sva se odločile, da bo tokratni zastonjček fit planer. Planer vsebuje začetno stran s podatki in zastavljenimi cilji, stran z meritvami, stran z jedilnikom, stran z mesečnim seznamom vadbe in pa končno stran.


Namenjen je motivaciji vseh tistih, ki si pogosto rečemo: "Z dieto začnem jutri" oz. "Zdaj je zima, bomo oblečeni in se ne bo videlo.", da končno spremenimo svoje navade.

Za konec pa še misel.... "Danes naredi nekaj na kar boš ponosna jutri!"


Planer lahko brezplačno preneseš z vnosom email naslova in nato preprostim klikom na gumb Brezplačen prenos. (SPLOŠNI POGOJI)

Namig: Planer je narejen za A4 format. Z nastavitvijo na tiskalniku, pa ga lahko natisneš tudi na manjšo dimenzijo.

Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Bplanet d.o.o.
Tržaška c. 539
1351 Brezovica

Nikoli ne zamudite naših akcij:
Prijavite se na naše novičke.
POŠLJI
Plačilna sredstva:
Visa master card maestro american express diners paypal
Spremljajte nas:
facebook instagram pinterest
© 2017 Bplanet d.o.o. Vse pravice pridržane.